Til forsidenOnline beregningSend e-mail til os Firmaprofil Kompetence Referencer Kontakt os
Vælg tagtype
Kontakt Os
Kompetencer
 


Bendtsen Tagservice har 20 års erfaring indenfor byggebranchen.

Vores speciale er tegltage og skifertage, men vi udfører alle typer opgaver indenfor tømrer-, murer- og blikkenslagerarbejde.

Tag et kig på vores referencer.

Når først de er opført på vores hjemmeside, er der to ting en ambitiøs tagdækker kan gøre for at fremme deres image. Den første er at de kan ligge mindst fem tage om året for at få titlen Professional tagdækker. Det andet er, at de kan yde den bedst mulie kundeservice, således at de rangerer højt i Smiley-ordningen, vores brugervenlige kunde anmeldelses-system.


Hvis du ønsker at ligge et nyt tag, hvorfor så ikke overveje at installere solpaneler også? Ikke alene er solpaneler en af de bedste måder at passe på planeten, ved hjælp af en strømkilde der er helt ren, men de kan også drastisk reducere din elregning. Installation af solceller vil selvfølge gøre noget ved det et nyt tag koster, men det vil betale sig på lang sigt, da din varm vands regninger kan nedbringes med op til 75%. Tal med en tagdækker, fra Bendtsen hjemmeside, og de bør være i stand til at give dig en god handel på dit nye tag og evt. installation af solpaneler.


 

 

 

 


Bendtsen Tagservice står for solidt håndværk til den helt rigtige pris.

Vi har her samlet nogle eksempler på nogle af de opgaver vi, til vore kunders fulde tilfredshed, har udført.Index 1

Index 2Til forsiden